tisdag 8 oktober 2013

Fem knep för minskade lånekostnader



Många som hamnar i skuldsättning har väldigt svårt att ta sig ur denna situation. Den vanligaste orsaken till detta är att man inte lyckas bryta den onda cirkeln i tid. Ofta börjar det med ett litet oskyldigt smslån för att eskalera och slutligen handla om blancolån på hundratusentals kronor.

Att rädda en skuta som tar in vatten kräver enorm viljestyrka och inte ens då kan man vara säker på att lyckas. Därför är det otroligt viktigt att gör så mycket som möjligt i ett så tidigt skede som möjligt.  Galopperande lånekostnader är ett mycket vanligt problem och om man inte vidtar några aktiva åtgärder i tid kan det få ödesdigra konsekvenser. I denna text får du fem tips som ser till att du sänker dina lånekostnader.

  1.   Undvik smslån till varje pris. Det kan låta som en självklarhet, men tyvärr är den bistra sanningen att smslångivningen ökar i vårt land. Räntan på dessa lån är extremt hög och det är lätt att få betalningsanmärkning i onödan.
  2.  Undvik betalningsanmärkningar. Lätt att säga, betydligt svårare att göra. Personer som försökt låna pengar både med och utan betalningsanmärkning vet hur mycket dyrare det är att låna när man har anmärkningar. 
  3.  Låna aldrig till lyxkonsumtion. Det finns mycket som lockar och pockar på vår uppmärksamhet. Låt dig inte luras av shoppingdjävulen. Du blir inte lyckligare om du har en 60 tums 3d led tv istället för en 42 tums plasma. 
  4.  Vänd dig till en lånemäklare när du behöver pengar. De ser till att du får lägst ränta och bäst villkor vid lån.
  5. Om du redan har tagit smslån, lös dessa och samla dem i ett stort lån.

Lämna gärna en kommentar med era bästa tips nedan!

4 kommentarer:

  1. Genom Axo Finans kan du samla dina lån och krediter till ett lån med lägre ränta. Fyll i ansökan och få den behandlad av flera banker, vi hittar rätt lån direkt. Samla dina lån

    SvaraRadera
  2. Behöver du finansieringshjälp för personliga eller affärsmässiga ändamål? Vi har för närvarande övertagande för småföretagslån, kommersiella lån, byggelån, fastighetsfinansiering, auto lån, personliga lån, eget kapitallån e.t.c kontakta oss idag via e-post: Elijahloanfirm@outlook.com

    SvaraRadera
  3. Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, ett personligt lån, ett hypotekslån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, kommer jag att rekommendera dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av låntjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

    Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansiella lösningar till individer och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
    * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
    * Höga godkännandesatser - Du har 99,9% chans att få lånet
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under 1-30 år.
    * Enkel onlineapplikation.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Tappa inte bort en möjlighet på grund av brist på ekonomi. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen.

    För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Telegram: +447903159998

    Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullständigt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter.

    SvaraRadera
  4. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    REMY.INC

    SvaraRadera